DARIAH Virtual Annual Event 2020: Znanstvena ishodišta

S obzirom na trenutno stanje pandemije i ograničenja putovanja, DARIAH-ova godišnja konferencija 2020 održat će se u virtualnom obliku. Događaji poput radionica i sastanaka radnih skupina organizirat će se u tjednim intervalima od 7. listopada do 2. prosinca, srijedom. Središnji dio godišnje konferencije s izlaganjima, plenarnim sjednicama i društvenim događajima održat će se od 10. do 13. studenog 2020. Posteri će biti predstavljeni u vidu online izložbe tijekom tog središnjeg tjedna događaja, od 9. do 13. studenog na ovom linku https://www.virtualdariah2020.dariah.eu/posters/. Provjerite program za više detalja. 

Društveni događaji

Dva su društvena događaja planirana tijekom središnjeg tjedna DARIAH Anual Eventa, 12. i 13. studenog, čiji će domaćini biti Hrvatska, odnosno Grčka.

Društveni događaj kojem će domaćn biti DARIAH-HR održat će se 12. studenog od 17 do 18h po srednjoeuropskom vremenu. Budući je Zagreb trebao biti grad domaćin ovogodišnjoj konferenciji, Hrvatski tim odlučio je ovaj grad predstaviti i približiti svima onima kojima nije bilo suđeno da ga posjete. 

Grčki društveni događaj održat će se 13. studenog od 17 do18h po srednjoeuropskom vremenu, a bit će inspririran plesom! Pozivamo sve sudionike da plešu zajedno s nama u pripremi i iščekivanju sljedećeg događaja DARIAH-EU u Ateni. Više informacija o društvenim događanjima.

Nagrade za najbolji plakat i najbolje izlaganje

Ove će godine biti nagrađeni autori najboljeg postera i najboljeg izlaganja. Zahvaljujući DARIAH-HR-u, pobjednici će biti pozvani da predstave svoj poster / rad tijekom DARIAH-ovih dana 2021. u Zagrebu. DARIAH-HR podmirit će putne troškove i troškove smještaja (do 500 eur po osobi).

Na virtualnom godišnjem događaju 2020. plakati će biti predstavljeni u vidu online izložbe koja će biti otvorena tijekom središnjeg tjedna događaja, između 9. i 13. studenog. Posjetitelji ove izložbe moći će glasati za najbolji poster tijekom tog tjedna. Programski odbor odabrat će najbolji rad nakon svih izlaganja. Obje nagrade bit će objavljene 13. studenog u 17: 00-18: 00 CET na završnoj sesiji Društvenih događaja i završnih riječi. Link za online izložbu bit će objavnjen 9. studenog.

Registracija

Registracija će ostati otvorena sve do završne sesije konferencije. Molimo vas da se registrirate barem dan ranije, tako da dobijete na vrijeme link za sesiju koja vas zanima. Ako ste se registrirali kasnije i niste dobili vezu, pošaljite nam e-poštu na dariah-ae-2020@sciencesconf.org i pokušat ćemo vam osigurati pristup.

Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte na dariah-ae-2020@sciencesconf.org

1500x500.jpg