DARIAH piknik 2023.

DARIAH piknik 2023. održan je 1. rujna na prekrasnom imanju Stara hiža pod Okićem gdje smo se družili te razmijenili nove ideje i saznanja na temu razvoja digitalnih istraživačkih infrastruktura za potrebe akademske zajednice.

Kao i proteklih godina, DARIAH piknik 2023. odvio se u izvrsnoj atmosferi i potvrdio svoj status omiljenog Dariah HR događaja. Ovaj cjelodnevni brainstorming i team-building događaj otvoren je ne samo za DARIAH-HR suradnike, već i za one koji će to tek postati.

Teambuilding dio programa bio je posebno raznolik: od badmintona, nogometa i frizbija do acro yoge, (laganog) planinarenja i pjevanja uz gitaru - a ne smijemo zaboraviti ni popularnu tombolu!

Vrlo je teško izdvojiti samo nekoliko fotografija jer gotovo svaka nosi lijepu uspomenu. Stoga smo na svom Facebook profilu objavili poveći foto album i vjerujemo da ćete se zabaviti pregledavajući ga.

Još jednom zahvaljujemo svim sudionicima što su sudjelovanjem u brainstormingu pomogli definirati potrebe akademske zajednice i nadamo se da su u ovom šarolikom programu pronašli nešto za sebe. Pridružite nam se svakako i sljedeće godine!